Επικαιροτητα

Απαγορεύονται οι λιτανείες και οι εμποροπανήγυρεις μέχρι 31/8

Νέες ανακοινώσεις είχαμε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στο πλαίσιο των μέτρων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού .

 Πιο συγκεκριμένα αναστέλλονται όλες οι λιτανείες, κατόπιν και της σχετικής σύστασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, οι εμποροπανήγυρεις και παρατείνεται το μέτρο  απαγόρευσης των όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα ,με δυνατότητα μετατροπής χρήσης σε καταστήματα με τραπεζοκαθίσματα μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Επίσης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων, αποφάσισε ότι οι επισκέπτες από την Μάλτα, από την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020, θα πρέπει  να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον κορωνοϊό, που θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την είσοδό τους στην Ελλάδα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.