Επικαιροτητα

Σχολεία: Πότε και πώς θα επιστρέψουν στις αίθουσες οι μαθητές

Κατηγορηματική ήταν σήμερα η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αναστασία Γκίκα, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ, σχετικά με το πότε ανοίγουν τα σχολεία.

Όπως ανέφερε η κ. Γκίκα σχετικά με τα σχολεία «Βεβαίως και θα ανοίξουν στις 07/09. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να ακολουθούν το κανονικό τους πρόγραμμα. Άλλωστε οι εκπαιδευτικοί ξεκινούν από 1η Σεπτεμβρίου 2020 για να προετοιμάσουν ό,τι χρειάζεται ώστε να μπορέσουν να υποδεχθούν τα σχολεία τα παιδιά μας. Είμαστε πιο ενημερωμένοι και πιο προετοιμασμένοι αυτή τη φορά».

Η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας πρόσθεσε: «Όπως άλλωστε ανέφερε χθες ο πρωθυπουργός, πρόθεσή μας είναι με όλα τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία θα μας υποδείξουν οι ειδικοί, τα σχολεία να ανοίξουν κανονικά τον Σεπτέμβριο και τα παιδιά να γυρίσουν στην τάξη».

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.