Επικαιροτητα

Συλλογή βοήθειας για το δοκιμαζόμενο πληθυσμό του Λιβάνου

Πρωτοβουλία άξια αναφοράς και προσοχής από τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας.

Εκκληση για κάθε δυνατή συνδρομή σε ιατρική βοήθεια, φάρμακα, τρόφιμα, υλικά και εξοπλισμό απευθύνει σε όλο τον κόσμο ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας κατόπιν εγγράφου που έφτασε από την πρεσβεία του Λιβάνου στην Ελλάδα. 

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασίλης Ψυχογυιός γίνεται: "Παράκληση  προς  τους  συμπολίτες  μας  εάν  διαθέτουν  φάρμακα  που  δεν  χρειάζονται  ή  είναι  κοντά  στην  ημερομηνία  λήξης  τους  να  τα  προσκομίσουν  στα  γραφεία  του  Ιατρικού  Συλλόγου, στην Τρίπολη (Φιλελλήνων 8),  προκειμένου  να  τα  προωθήσουμε  στο  δοκιμαζόμενο  πληθυσμό  του  Λιβάνου".

Ακόμη στην ανακοίνωση αναφέρεται: "Διαρκώς αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές εκρήξεις, από τις οποίες η Βηρυτός ισοπεδώθηκε σοκάροντας όλο τον κόσμο.

Ο αριθμός των νεκρών ανήλθε σε 154, όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων NNA, επικαλούμενο τον υπουργό Υγείας του Λιβάνου.

Ένας στους πέντε από τους περίπου 5.000 ανθρώπους που τραυματίστηκαν στην έκρηξη που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη, χρειάστηκε νοσηλεία και πως 120 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.