Επικαιροτητα

ΠΑΣΟΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Δυναμική συγκέντρωση στην Αθήνα (PHOTOS)

Μεγάλη και δυναμική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα για την παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Κινήσεων Πολιτών. 

 

 

Το ψηφοδέλτιο, με επικεφαλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, απαρτίζεται από ανθρώπους που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στην τοπική κοινωνία και στον επαγγελματικό τους χώρο: την Αικατερίνη Αδάμη, συνταξιούχο νοσηλεύτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, τον Γιαννάκο Περδικάρη, Πρόεδρο της Ένωσης νέων αγροτών Αρκαδίας, τον Σάκη Λαγό, Μηχανικό Η/Υ και Πληροφορικής και υπεύθυνο Νεολαίας Πελοποννήσου, τον Γεώργιο Αθανασόπουλο, πρώην Υπάλληλο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Πρόεδρο της Κοινότητας Βουτσαρά Μεγαλόπολης. 

 

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν πολλοί Αρκάδες που κατοικούν στην Αθήνα, μέλη της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιοι Βουλευτές και πολιτικά στελέχη από το χώρο της Κεντροαριστεράς. Ο Ολυμπιονίκης και υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Αθήνας Πύρρος Δήμας απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, στον οποίο ανέφερε, μεταξύ άλλων: "Είμαστε πιο αποφασιστικοί, γιατί έχουμε στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας μία νέα γενιά ανθρώπων που ξέρουν να διεκδικούν και να πετυχαίνουν. Ανθρώπους σαν τον Οδυσσέα, που έδωσε και δίνει κάθε μέρα μάχες για τον τόπο του, την Αρκαδία, για την Παράταξή μας, για την Ελλάδα. Με θάρρος και δυναμισμό. Με γνώση και άποψη. Ο Οδυσσέας δεν κρύφτηκε ποτέ, ούτε στιγμή, από τις ευθύνες, τις μάχες, τα ρίσκα, τους αγώνες. Γι’αυτό και αξίζει ξανά την ψήφο των συμπατριωτών του. Για να κερδίσει η Αρκαδία, αλλά και το ΠΑΣΟΚ. Αν ψήφιζα στην Αρκαδία, θα ψήφιζα Οδυσσέα. Δεν θα ήθελα, ούτε για μια στιγμή, να κινδυνεύσει ο τόπος μου να έχει, αντί για τον Οδυσσέα, έναν χρυσαυγίτη Βουλευτή. Δεν θα ήθελα, ούτε για μία στιγμή, να αφήσω τους φασίστες να γίνουν τρίτη δύναμη. Δεν θα καταδεχόμουν τέτοια ήττα. Η δύναμη του Οδυσσέα θα είναι η δύναμη της Αρκαδίας".

 

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην ομιλία του έκανε λόγο για ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών, το οποίο έχει ανάγκη η χώρα και πρέπει να αποτυπωθεί την επομένη των εκλογών σε μία προγραμματική συμφωνία τετραετίας, ώστε η χώρα να αποκτήσει σταθερή Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας: «Για να δημιουργήσουμε την Ατζέντα για την Ελλάδα του 2030, με βασική κατεύθυνση την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Και να δεσμευθούμε πως θα την υπηρετήσουμε πιστά, με εντιμότητα και ειλικρίνεια. Για να μπορέσουμε να φέρουμε ξανά την ανάπτυξη στη χώρα, οφείλουμε να συνάψουμε μία νέα συμφωνία, ένα “new deal” με τον επιχειρηματικό κόσμο. Να ενθαρρύνουμε την επιχειρηματικότητα με ενιαίους κανόνες προς όλους. Να σταματήσουμε τη συνωμοσιολογία. Να ενισχύσουμε την καινοτομία. Να δώσουμε κίνητρα και πνοή στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας. Να κάνουμε την οικονομία μας από κρατικοδίαιτη ανταγωνιστική. Να καταφέρουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και να στηρίξουμε το κοινωνικό κράτος. Να στηρίξουμε αυτούς που πραγματικά παράγουν πλούτο στη χώρα. Να βάλουμε ξανά τα πράγματα σε μια λογική σειρά: Πρώτα η παραγωγή πλούτου και μετά η αναδιανομή. Ας αφήσουμε την άκρη τα ψευτοδιλήμματα. Ας σταματήσουμε να παίζουμε την κολοκυθιά με το «παλιό» και το «νέο». Και σας το λέω εγώ που στα 35 μου και στα 40, δεν αρνήθηκα ούτε μία στιγμή να σηκώσω το βάρος λαθών του παρελθόντος".

 

Ο κ.Κωνσταντινόπουλος τόνισε πως "η μάχη για την τρίτη έδρα της Αρκαδίας δεν έχει κριθεί, και χρειάζεται την προσπάθεια όλων μας. Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι μία χρήσιμη ψήφος. Θα κερδίσει η νέα γενιά. Θα κερδίσει η Ελλάδα. Θα κερδίσει η Αρκαδία". 

 

Η κεντρική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Κινήσεων Πολιτών για την Αρκαδία, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, στις 7:30 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης. 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.