Επικαιροτητα

"Σάρωσε" η Τρίπολη!

Ο Αστέριος Χαρίτος τα κατάφερε και αναδείχτηκε νικητής του πανελλήνιου διαγωνισμού Be The One!

 

 

Αυτό το κυριακάτικο βράδυ μέλλει να μείνει αξέχαστο στον Αστέριο Χαρίτο, αλλά και σε ολόκληρη την Τρίπολη! Στις 24 Απρίλη ο Αστέριος συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και τις καλύτερες κριτικές από την επιτροπή του διαγωνισμού και στέφθηκε νικητής του μουσικού διαγωνισμού, που έψαχνε τον καλύτερο DJ πανελλαδικά!

 

Διαβάστε, το επίσημο κείμενο του διαγωνισμού για τη νίκη του Αστέριου:

 

"Ο Asterios Haritos είναι ο #ΟΝΕ!

 

April 24, 2016

 

'Επεισε τη πρώτη φορά, κέρδισε τη πρωτιά για τους TOP 100, κέρδισε τις εντυπώσεις του bootcamp στο Top10 και πάλι με πρωτιά στη 2η ψηφοφορία κοινού και κριτών και .... τρίτωσε το ΚΑΛΟ γι αυτόν στον τελικό που ολοκλήρωσε το BE THE ONE και στέλνει τον νικητή του ASTERIOS HARITOS στο Colour Day Festival για να εκκινήσει με το σετ του, το #1 Ελληνικό καλοκαιρινό φεστιβάλ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το Σάββατο 18 Ιουνίου!

 

Μπροστά στο εντυπωσιακό και ενθουσιώδη κοινό στο Why Sleep | Gazi και στην πολύπειρη κριτική επιτροπή με τους σπουδαίους καλλιτέχνες των decks Michael Tsaousopoulos, George Siras, Dino MFU, DJ Fo & HouseTwins έδειξε το ταλέντο και την υπεροχή του σε σχέση με τους 2 συνυποψήφιους του και ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ τον εαυτό του στη ΚΟΡΥΦΗ!

 

 

Ο Asterios Haritos όπως και οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι γνώρισαν την αναγνώριση τα θετικά σχόλια των κριτών και τα πλούσια δώρα των χορηγών μας DJbooth.gr, DJShop.gr & Salas Headphones.

 

Το μέλλον σίγουρα θα μας βρει με τις μουσικές του, προς το παρόν ας αφήσουμε να γιορτάσει την εντυπωσιακή του ΝΙΚΗ! Τα λέμε στο COLOUR DAY FESTIVAL .... #ONE ASTERIOS HARITOS! "

 

Ο "Αρκαδία 93.8" και το arcadia938.gr συγχαίρουν τον Αστέριο και του εύχονται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.