Επικαιροτητα

ΤΑΤΟΥΛΗΣ: "Δεν είμαστε Αφρικανική χώρα" (VIDEO)

Τελετή παράδοσης υλικού για πρόσφυγες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

 


Τελετή παράδοσης του ανθρωπιστικού υλικού που συλλέχθηκε μέσω της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου "Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες – Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα" πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη και του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,  Αντώνη Αυγερινού σήμερα Τετάρτη (27 Απριλίου) στις 11:00 το πρωί στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

 

Ο κ. Τατούλης αρχικά αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στην συνέχεια δήλωσε για την συνεργασία τους: "Είναι μεγάλη η χαρά μας γιατί στην προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου να πρωτοστατήσει σε μία οργανωμένη συγκέντρωση προϊόντων για τους πρόσφυγες η δομή που μας υποστηρίζει είναι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός".

 

Ο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου μίλησε για τις μη κυβερνητικές οργανώσεις λέγοντας: "Οι γνωστές Μ.Κ.Ο. δεν εμβαθύνουν τον πολιτισμό της κοινωνικής αλληλεγγύης που η Ελλάδα είναι υπερήφανη. Εμπιστευόμαστε τις δικές μας δομές, εμπιστευόμαστε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό".

 


Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε στο υλικό που συγκεντρώθηκε λέγοντας πως συνολικά ήταν 10 τόνοι τρόφιμα και 15 κούτες με φάρμακα για τα παιδιά, στην συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν από τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τον κόσμο της Πελοποννήσου αλλά και την εκκλησία για την συνεργασία της.

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Προέδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος δήλωσε: "Η βαθιά πίστη και η δράσης σας μας αποδεικνύουν τον εθελοντισμό που σας διακατέχει, γι΄αυτό ανταποκριθήκαμε σε αυτή τη συνεργασία που στέφθηκε με επιτυχία".


"Σας διαβεβαιώνω ότι αυτή η προσπάθεια θα τύχει της απόλυτης φροντίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που είναι σε λειτουργία πάνω από 140 χρόνια" συμπλήρωσε ο κ. Αυγερινός.


Τέλος ο πρόεδρος αναφέρθηκε στο έργο της Περιφέριας Πελοποννήσου λέγοντας: "Αυτό που κάνατε ήταν ένα πρωτόγνωρο πράγμα για εμάς, σε όλη την Ελλαδα, και αξίζετε πολλά συγχαρητήρια".

 

Περισσότερα στο video που ακολουθεί...

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.