Επικαιροτητα

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σύλληψη 23χρονου για κροτίδες

Οι έλεγχοι εντατικοποιήθηκαν και θα συνεχιστούν όλη την εορταστική περίοδο του Πάσχα. Οι πολίτες και ιδιαίτερα οι γονείς δεν πρέπει να ξεχνούν ότι τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα

 

 

 

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την εμπορία και την παράνομη κατοχή κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, συνελήφθη, εχθές (27.4.2016) το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 23χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα.

 

Ειδικότερα, χθες (27.4.2016) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, εντόπισαν τον 23χρονο, όπου στην κατοχή του  βρήκαν και κατέσχεσαν -500- κροτίδες.

 

Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

 

 Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

 

ΠΗΓΗ: korinthostv.gr

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.