Επικαιροτητα

ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ: Ημερίδα για ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ

O Δήμος Μεγαλόπολης διοργανώνει ενημερωτική Ημερίδα με θέμα την παρουσίαση και επίδειξη του έργου: "Απομακρυσμένη βοήθεια ηλικιωμένων και ανάπτυξη ενιαίου ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης".



Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης. Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί κόμβο εξυπηρέτησης πολιτών & ευπαθών ομάδων του Δήμου Μεγαλόπολης και της ευρύτερης περιοχής. Το σύστημα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ και εμμέσως στην εξοικονόμηση πόρων. Λειτουργεί επικουρικά και παράλληλα με άλλες παρόμοιες δράσεις στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με απώτερο στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας.


Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος και στην συνέχεια θα μιλήσουν ο κ.Αντώνιος Μπιλλήρης, ως Υπεύθυνος του έργου και Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής της DATAMED A.E. και άλλα στελέχη της εταιρίας όπως ο κ. Δημήτρης Κατσίρης και η κα. Στέλλα Ελευθερίου, καθώς και η κα. Ειρήνη Πατσιούρα από την εταιρία VIDAVO A.E. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη του συγκεκριμένου έργου θα αναπτυχθούν από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και αλληλεγγύης κ.Δούκουρη Ανδρέα.


Εκ του Δήμου


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"


16 Οκτωβρίου 2015


Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης


11:45 – 12:15 Προσέλευση – Εγγραφές – Καφές


12:15 – 12:30 Χαιρετισμός Εκδήλωσης
κ. Διονύσης Παπαδόπουλος, Δήμαρχος Μεγαλόπολης


12:30 – 12:45 Παρουσίαση Αναδόχου
κ. Αντώνιος Μπιλλήρης, Υπ. Έργου, Αν. Γεν. Διευθυντής DATAMED A.E.


12:45 – 13:00 Σύγχρονες Τάσεις – Διεθνείς Πρακτικές στην Ηλεκτρονική Υγεία
Εισηγήτρια : κα. Ειρήνη Πατσιούρα, Εταιρεία VIDAVO A.E.


13:00 – 13:15 Γενική Παρουσίαση του Έργου
Εισηγητής: κ. Δημήτρης Κατσίρης, Εταιρεία DATAMED A.E.


13:15 – 13:30 Επίδειξη και Παρουσίαση των Εφαρμογών
Εισηγήτρια : κα. Στέλλα Ελευθερίου, Εταιρία DATAMED Α.E.


13:30 – 13:45 Αποτελέσματα – Οφέλη
κ. Ανδρέας Δούκουρης, Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Κοινωνικής
Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Μεγαλόπολης


13:45 – 14.00 Ερωτήσεις – Συζήτηση


14:00 – 15:00 Ελαφρύ Γεύμα

 

ΠΗΓΗ:kafeneio-megalopolis.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.