Επικαιροτητα

Εντυπωσιάζει η νέα πλατεία του Άργους

Προς τιμήν του εορτασμού του Αγίου Πέτρου δόθηκε στους δημότες η νέα πλατεία του Άργους.

 

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών  κ. Δημήτρης Καμπόσος, προς τιμήν του εορτασμού του πολιούχου της περιοχής, Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους, παρέδωσε στους δημότες τη νέα πλατεία Αγίου Πέτρου. Τα 14.000τ.μ ανάπλασης, ολοκληρώθηκαν και η όμορφη πλατεία Αγίου Πέτρου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Με το πέρας της λιτανείας των Ιερών λειψάνων και της Ιεράς εικόνας του Αγίου Πέτρου, όλοι οι δημότες βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία μπροστά στην γέφυρα για να τιμήσουν τον πολιούχο Άγιο Πέτρο Επίσκοπο Άργους.

 

Στις εκδηλώσεις παρίστανται, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, οι βουλευτές Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και οι λοιπές αυτοδιοικητικές, στρατιωτικές και δικαστικές αρχές της πόλης και του νομού Αργολίδας, καθώς και πλήθους πιστών.

 

Επιπλέον, ο δήμαρχος 'Αργους μετά τη λιτανεία της εικόνας και των λειψάνων του Αγίου Πέτρου Επισκόπου 'Αργους, στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος", απένειμε το μετάλλιο του Σταυρού του Δήμου, στους Τρίγκα Βαγγέλη, Σολίστα, Κόντη Ιωάννη Καλλιτεχνικός Διευθυντή και στη Χριστίνα Μπαρλιά επί 22 χρόνια πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Αργολίδας Αργολίδας "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ".

 

 Πηγή: real.gr/argolidaportal.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.