Επικαιροτητα

Τραγωδία στη γέφυρα του Νέστου

Νεκρές σε τροχαίο δύο 24χρονες...

 

 

Η έντονη χαλαζόπτωση που έπληξε σήμερα το πρωί την περιοχή Παραδείσου-Τοξοτών, στη γέφυρα του Νέστου, στα όρια των νομών Καβάλας και Ξάνθης, αποτέλεσε την αιτία του τραγικού αυτοκινητιστικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο λίγο πριν από τις 11 το πρωί.

 

Λόγω της έντονης χαλαζόπτωσης και της ολισθηρότητας του δρόμου, ένα ΙΧ αυτοκίνητο με πινακίδες Ρουμανίας, στο ρεύμα προς Ξάνθη, ακινητοποιήθηκε. Ακολούθως, ένα άλλο ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν 4 γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, με την ίδια κατεύθυνση, προσέκρουσε στο ακινητοποιημένο όχημα με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο η 24χρονη οδηγός και η 24χρονη συνοδηγός του 2ου οχήματος. Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν οι δύο συνεπιβάτιδες τους στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο θάνατος της οδηγού ήταν ακαριαίος, ενώ η συνοδηγός εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

 

Στο σημείο του ατυχήματος έφτασε η Τροχαία της Ξάνθης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Χρυσούπολης, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

 

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρήκαν οι άνθρωποι της Τροχαίας τις δύο γυναίκες που διασώθηκαν και οι οποίες δεν ήταν σε θέση να περιγράψουν το τραγικό δυστύχημα.

 

Πηγή: enikos.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.