Επικαιροτητα

Αλλαγές στα φαρμακεία - Τι ισχύει για Αρκαδία

Διαβάστε τι ισχύει για την Αρκαδία σύμφωνα με την πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Βασιλική Φράγκου.


Χωρίς διημερεύοντα φαρμακεία, που να λειτουργούν δηλαδή συνεχώς από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, θα λειτουργεί από σήμερα ο κλάδος, μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) για άρση των διημερεύσεων από την Τετάρτη 4 Μαΐου. 
 


Την άρση των διημερεύσεων είχε αποφασίσει τον περασμένο Φεβρουάριο το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθήνας (ΦΣΑ) για την Αττική, ωστόσο η πρόταση για άρση των διημερεύσεων ψηφίστηκε στα μέσα Απριλίου και στη Γενική Συνέλευση του ΠΦΣ  όπου συμμετείχαν 180 αντιπρόσωποι και πρόεδροι των Συλλόγων όλης της χώρας.
 

Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα φαρμακεία με το κλασικό ωράριο (εκείνα που λειτουργούν σε πενθήμερο βάσει του ωραρίου 8πμ – 2μμ και 5μμ-8μμ εκτός απογεύματος Δευτέρας, Τετάρτης) ή από τα φαρμακεία με το διευρυμένο ωράριο ή από εκείνα με το ελεύθερο ωράριο ή από τα διανυκτερεύοντα.
 

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το arcadia938.gr με την την πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασιλική Φράγκου, ενημερωθήκαμε πως η συγκεκριμένη απόφαση δεν ισχύει για τα φαρμακεία της Αρκαδίας, τα οποία θα συνεχίσουν κανονικά τα ωράρια τους.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.