Επικαιροτητα

Μαθητές της Πελοποννήσου στο... Κατάρ!

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διεξήχθη στις 03-10-2015 στην Αθήνα, τρεις (3) ομάδες από την Πελοπόννησο προκρίθηκαν για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Κατάρ.

 

 

Συγκεκριμένα, στη Ντόχα του Κατάρ θα μας εκπροσωπήσουν οι δύο ομάδες από το 6ο Γυμνάσιο Καλαμάτας που κατέλαβαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στην αντίστοιχη κατηγορία και η τρίτη ομάδα του 6ου Γυμνασίου Καλαμάτας στην κατηγορία ποδοσφαίρου. Αξιοσημείωτη διάκριση πέτυχε και η ομάδα του 3ου ΓΕΛ Τρίπολης, η οποία κατέλαβε την 6η θέση στην κατηγορία της. 

 

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου συγχαίρει όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς τους που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (ομάδες από την Καλαμάτα, την Κόρινθο, τη Μεσσήνη και την Τρίπολη). Επίσης, συγχαίρει θερμά τα μέλη της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής για την άψογη διεξαγωγή του 2ου Περιφερειακού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Πελοποννήσου.

 

Η συμμετοχή στους Διαγωνισμούς αυτούς δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν εμπειρίες, γνώσεις και δεξιότητες μέσα από τη διαδικασία επίλυσης προβλημάτων που απαιτούν διεπιστημονική προσέγγιση. 

 

O Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου εύχεται από καρδιάς επιτυχία στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.