Επικαιροτητα

Βραβείο επιχειρηματικότητας σε φοιτητές του ΠΑΠΕΛ

Απονομή βραβείων 1ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας για την εργασία με θέμα "Χειμερινός τουρισμός στο Νομό Αρκαδίας"...

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνουν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 13:00 στο Αμφιθέατρο Σχολής Επιστημών Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου* τιμητική εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του 1ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας με θέμα: "ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ".

 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και προτάσεις και θα απονεμηθούν τα βραβεία επίδοσης και συμμετοχής στις ομάδες φοιτητών – προπτυχιακών και μεταπτυχιακών - του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που συμμετείχαν στον εν λόγω διαγωνισμό  ο οποίος αθλοθετήθηκε και διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

 

*Διεύθυνση: Αμφιθέατρο Σχολής Επιστημών Οικονομίας, Διοίκησης & Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Θέση Σέχι, Πρώην 4ο πεδίο βολής, Τρίπολη)

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

13.00–13.15     ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ

13.15–13.25     ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Προέδρου Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθ. κ. Δημήτριου Θωμάκου.

13.25–13.35     ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννη Μπουντρούκα. 

13.35–13.50     ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ

13.50–14.05     ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ από την Περιφερειακή Έκθεση Αρκαδικό Πανόραμα με θέμα «Προβλήματα και προοπτικές των ελληνικών επιχειρήσεων».

14.05–14.20     ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ για κινητά του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την στήριξη και την συνεργασία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

14.20–15.20     ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

15.20–15.30     ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

15.30               ΛΗΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.