Επικαιροτητα

Προβολή του έργου του Νοσοκομείου Ναυπλίου στην Βιέννη

Η χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ναυπλίου παρουσίασε το Επιστημονικό της έργο στην Βιέννη!

 

 

Η χειρουργική κλινική της Ν/Μ Ναυπλίου παρουσίασε το Επιστημονικό της έργο στο 17ο Ευρωπαικό Συνέδριο Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής που διεξήχθη στις 24-27 Απριλίου στην Βιέννη.


Τη χειρουργική κλινική εκπροσώπησε το μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, επιμελητής Α κος Μασσαλής Ιωάννης ο οποίος παρουσίασε την ανακοίνωση της κλινικής με θέμα τη διάσωση και επιβίωση δύο ασθενών με ανοικτά τραύματα καρδιάς που αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς στη χειρουργική αίθουσα του Νοσοκομείου μας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από την προβολή του επιστημονικού έργου της κλινικής, του Νοσοκομείου και της Ελλάδας στο εξωτερικό, η χειρουργική κλινική συνεχίζει τη δύσκολη προσπάθεια της αναζήτησης των τελευταίων δεδομένων και της εφαρμογής των πλέον σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών στην υπηρεσία των ασθενών της Αργολίδας.


*Στην φωτογραφία ο κος Μασσαλής με τον διάσημο Έλληνα Χειρουργό Μαζικών καταστροφών και πολέμου κο Chris Giannou.

 

ΠΗΓΗ:argolikeseidhseis.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.