Επικαιροτητα

Αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Κάλεσμα στους αγρότες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού απηύθυνε η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

 

 

Κάλεσμα στους αγρότες να συμμετάσχουν στο παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο κατά του ασφαλιστικού στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια, απηύθυνε η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.


"Ενωνόμαστε για δεύτερη φορά με τα αδέλφια μας τους εργατοϋπαλλήλους και το λαό της Αθήνας, με τους επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενους, τους επιστήμονες, τους νέους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους των λαϊκών οικογενειών, στον γενικό ξεσηκωμό, στην κοινή μάχη για μην περάσει το Ασφαλιστικό – Φορολογικό νομοσχέδιο και τα άλλα μέτρα σφαγιασμού του λαού, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, των άλλων κομμάτων που ψήφισαν μαζί το τρίτο μνημόνιο" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Επιτροπής.


Παράλληλα οι αγρότες κάνουν λόγο για μεθόδευση της συγκυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ "που σαν τον εγκληματία αποφάσισε να φέρει το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο".

 

ΠΗΓΗ:enikos.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.