Επικαιροτητα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Άρχισαν οι βόλτες με αερόστατα

Στην Καλαμάτα φέτος δημιουργήθηκε βάση αερόστατων από την αεροπορική εταιρεία Olympic Balloons με τις πτήσεις να ξεκινούν πάνω από τη Μεσσηνία από σήμερα (15/05) και να έχουν διάρκεια ως τις 30 Οκτωβρίου.

 

Οι πτήσεις θα γίνονται καθημερινά και η πίστα απογείωσης-προσγείωσης θα είναι το γήπεδο των πρώην Σφαγείων στη δυτική παραλία της πόλης. "Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε τη συγκεκριμένη δραστηριότητα", αναφέρει ο δήμαρχος τονίζοντας ότι οι συγκεκριμένες πτήσεις, που έχουν προγραμματιστεί, συνδέονται με την έλευση τουλάχιστον 7.000 Σκανδιναβών (μόνο μέσα στο Μάιο) στην Πελοπόννησο.

 

"Μέσα στο πακέτο της έλευσης τους θα υπάρχει σύνδεση του Costa Navarino με την πόλη της Καλαμάτας με αερόστατα και επίσης θα κάνουν διαδρομές στο μεσσηνιακό κόλπο με δύο καραβάκια. Φυσικά και τα αερόστατα και τα καραβάκια θα μπορεί να χρησιμοποιεί και ο κάθε τουρίστας ή κάτοικος της πόλης μας", αναφέρει ο κ. Νίκας τονίζοντας ότι τους υπόλοιπους μήνες του καλοκαιριού θα αυξηθεί η έλευση των Σκανδιναβών και πολλών ακόμη Ευρωπαίων τουριστών που έχουν κλείσει διαμονή με γκρουπ και μεμονωμένα σε πάρα πολλά ξενοδοχεία της Πελοποννήσου.

 

Παράλληλα με τα αερόστατα, θα δρομολογηθεί τουριστικό πλοιάριο για περιήγηση στο Μεσσηνιακό Κόλπο, με εξασφαλισμένη πελατεία, κυρίως από Σκανδιναβούς.

 

Πηγή: tharrosnews.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.