Επικαιροτητα

Πελεγρίνης από Βαλτέτσι: Το νέο ολοήμερο σχολείο και οι προσλήψεις

Στην Αρκαδία βρέθηκε την Κυριακή ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ,Πελεγρίνης για τις εκδηλώσεις για την επέτειο της μάχης Βαλτετσίου.

 

 

Ο υφυπουργός απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου σχετικά με τις αλλαγές στο ολοήμερο σχολείο δήλωσε πως τον βρίσκει σύμφωνο η άποψη του υπουργού για το νέο ολοήμερο σχολείο, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως έως σήμερα τα 2/3 των σχολείων ολοκλήρωναν τα μαθήματα στις 12:15 και το 1/3 στις 14:15. Με τον νέο νόμο, όλα τα σχολεία θα ολοκληρώνουν τα μαθήματα στις 13:15. "Ο υπουργός θέτει το ολοήμερο σχολείο σε πιο στέρεες βάσεις. Η απόφαση του υπουργείου Παιδείας κινείται στη βάση της αντιμετώπισης της έλλειψης διδακτικού προσωπικού στα σχολεία", δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Τέλος σε ερώτηση σχετικά με τις προσλήψεις εκπαιδευτικών εκτός ΑΣΕΠ, ο υφυπουργός απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε στη φράση δεν μπορώ να σας πω.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.