Επικαιροτητα

33.000 ευρώ στο νοσοκομείο Ναυπλίου

33.000€ θα διατεθούν για το κεντρικό σύστημα κλιματισμού του νοσοκομείου Ναυπλίου.

 

33.000€ θα διατεθούν για το κεντρικό σύστημα κλιματισμού των χειρουργείων και την αγορά νέων κλιματιστικών μηχανημάτων για τη νοσηλευτική μονάδα και τη μονάδα ψυχικής υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου από το Υπουργείο Υγείας σύμφωνα με σχετική απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Π. Πολάκη, ύστερα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που άσκησε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης.



Στην απάντηση του Π. Πολάκη αναφέρεται:


"Με την αριθμ. πρωτ. 2/36787/27.04.2016 Απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εγγράφηκε συνολική πίστωση ύψους 33.000,00 ευρώ στον Φ.210 – Κ.Α.Ε. 2316 "Επιχορήγηση σε οργανισμούς και ιδρύματα υγείας για δαπάνες εξοπλισμού" του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη της δαπάνης αποκατάστασης βλάβης του κεντρικού συστήματος κλιματισμού των χειρουργείων, καθώς και της αντίστοιχης δαπάνης για την προμήθεια (12) νέων κλιματιστικών μηχανημάτων για τη νοσηλευτική μονάδα και τη μονάδα ψυχικής υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου του Γ.Ν. Αργολίδας.


Η επιχορήγηση του Νοσοκομείου, για τον προαναφερόμενο σκοπό, θα πραγματοποιηθεί, αφού περιέλθει στην Γ. Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών η αντίστοιχη έγκριση σκοπιμότητας της αρμόδιας Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας".

 

ΠΗΓΗ:argolikeseidhseis.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.