Επικαιροτητα

Επιστρέφει στο σπίτι της η 4χρονη Μαρία

Στο σπίτι της επιστρέφει, ίσως και σήμερα, η 4χρονη Μαρία, που είχε χαθεί το Πάσχα από τον Σκαραμαγκά, είχε εντοπιστεί την επόμενη μέρα στο Χαϊδάρι και παρέμενε από τότε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

 

 

Η εισαγγελική λειτουργός έδωσε εντολή για την επιστροφή της Μαρίας στο σπίτι των γονιών της, ορίζοντας, ωστόσο, πλαίσιο όρων.

 

Η απόφαση της εισαγγελέως ανηλίκων εκδόθηκε μετά την αξιολόγηση των πορισμάτων που της παρέδωσαν κοινωνικοί λειτουργοί, στους οποίους είχε δώσει εντολή να διενεργήσουν έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της μικρής Μαρίας, καθώς και εκείνων που συνέταξαν οι παιδοψυχολόγοι του νοσοκομείου. 

 

Βάσει της εισαγγελικής εντολής, το κοριτσάκι δεν επιτρέπεται να επισκέπτεται τη μάντρα του παππού της στον Σκαραμαγκά, από όπου είχε χαθεί, ενώ θα παρακολουθείται από κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι θα επιβλέπουν τις συνθήκες της διαβίωσής της στην οικογένεια.

 

 

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.