Επικαιροτητα

Κινητοποιήσεις σε ΟΛΠ και ΟΛΘ για τις ιδιωτικοποιήσεις

Αποχή από κάθε εργασία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 21 και 22 Μαϊου

 

Κήρυξη 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων από την Πέμπτη, 26 Μαϊου, σε ΟΛΠ και ΟΛΘ, αποφάσισαν σε σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών Αρχιεργατών, με αφορμή την πώληση του μετοχικού κεφαλαίων των δύο λιμανιών.

 

"Η κυβέρνηση προχωράει ολοταχώς στην πώληση του μετοχικού κεφαλαίου των ΟΛΠ και ΟΛΘ, παρά τις διαφωνίες των εργαζομένων, αλλά και του συνόλου των κοινωνικών φορέων" αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους τα σωματεία των εργαζομένων.

 

Επίσης, σημειώνουν ότι "παρά τις επανειλημμένες συναντήσεις, δεν έχει δοθεί απάντηση στις θέσεις των εργαζομένων για τη διασφάλιση των θεσπισμένων εργασιακών σχέσεων, παρά τη φραστική δέσμευση του πρωθυπουργού".

 

Πηγή: real.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.