Επικαιροτητα

AXAIA: Συνελήφθη "νταής" πρώην σύζυγος

Η 50χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο του Ρίου.


Στα κρατητήρια της Ασφάλειας Αιγίου κρατείται ένας "νταής" που έστειλε στην εν διαστάσει σύζυγό του στο νοσοκομείο από το άγριο ξύλο που της έριξε κατά την διάρκεια έντονου διαπληκτισμού που είχαν στην περιοχή  Ροδοδάφνη της Αιγιαλείας.


Η 50χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο του Ρίου, οι γιατροί του οποίου ειδοποίησαν την Αστυνομία όταν διαπίστωσαν ότι είχε ξυλοκοπηθεί αλύπητα. Εκεί κατήγγειλε τον 61χρονο εν διαστάσει σύζυγό της ότι την εξύβρισε, την απείλησε και στην συνέχεια την χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα.


Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.

 

ΠΗΓΗ:protothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.