Επικαιροτητα

Οι "επιχειρηματίες" φοιτητές του ΠΑΠΕΛ (VIDEO)

Απονομή βραβείων 1ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας για την εργασία με θέμα "Χειμερινός τουρισμός στο Νομό Αρκαδίας"...

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργάνωσαν τιμητική εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του 1ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας με θέμα: Χειμερινός τουρισμός στο Νομό Αρκαδίας την στο Αμφιθέατρο Σχολής Επιστημών Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και προτάσεις των φοιτητών – προπτυχιακών και μεταπτυχιακών - του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που συμμετείχαν στον εν λόγω διαγωνισμό  ο οποίος αθλοθετήθηκε και διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

 

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Δημήτρης Θωμάκος, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας και ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κώστας Μαρινάκος.. 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και την παρουσίαση της μελέτης από την Περιφερειακή Έκθεση Αρκαδικό Πανόραμα με θέμα "Προβλήματα και προοπτικές των ελληνικών επιχειρήσεων", καθώς και την παρουσίαση της εφαρμογής για κινητά του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την στήριξη και την συνεργασία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

 

Κλείνοντας ομάδες φοιτητών προχώρησαν σε μια συνοπτική παρουσίαση των εργασιών τους.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.