Επικαιροτητα

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Εντοπίστηκε φυτεία χασίς

Εντοπίστηκε και εκριζώθηκε κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε θαμνώδη περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος, μια φυτεία χασίς αποτελούμενη από εξήντα έξι δενδρύλλια χασίς.



Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων χασίς και αξιοποιώντας στοιχεία που περιήλθαν στην κατοχή τους, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας πραγματοποίησαν επιχείρηση και εξερεύνηση σε θαμνώδη περιοχή της Πυλίας.


Κατά την εξερεύνηση, εντοπίστηκαν ειδικά διαμορφωμένοι και κατάλληλα εκχερσωμένοι χώροι, στους οποίους καλλιεργούνταν συνολικά 66 δενδρύλλια χασίς, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.


Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενεργεί προανάκριση και οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.