Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΣΤΡΟΣ: Έτοιμος ο δρόμος το καλοκαίρι...

Πότε θα ολοκληρωθεί ο δρόμος Τρίπολης – Άστρους;

 

 

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησε σε συνέντευξη της η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου στόχος της Περιφέρειας είναι μέχρι τα τέλη Αυγούστου, να έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία και το κομμάτι Ελαιοχώρι -Κουμπίλα. "Ευελπιστούμε να μπορέσει, να ολοκληρωθεί και πριν τον Αύγουστο. Τα έργα είναι σε εξέλιξη, οι εργασίες προχωρούν κανονικά και σύντομα θα υπάρχει μια ασφαλής και γρήγορη πρόσβαση από την Τρίπολη προς το Άστρος", ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης, ενώ συμπλήρωσε πως "ηΠεριφέρεια εκτελεί ένα σημαντικό έργο προς όφελος της Βόρειας και της Νότιας Κυνουρίας".

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το άλλο κομμάτι του δρόμου - το έργο "Κουμπίλα – Λουλούδι"-  παραδόθηκε πριν από περίπου δυο χρόνια και για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα, μένει να παραδοθεί και το τμήμα "Ελαιοχώρι – Κουμπίλα".

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.