Επικαιροτητα

Στην... αναμονή τα αδέσποτα της Τρίπολης!

Με επιστολή του προς το Δήμο ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης γνωστοποιεί πως δεν θα μπορέσει να συμμέτεχει στη συνεδρίαση της επιτροπής για τα αδέσποτα ζώα - Η απάντηση του Δήμου.

 

 

Στην επιστολή του ο Πολιτιστικός Φιιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης ζητά από το Δήμο να αναβάλλει τη συνεδρίαση, προκειμένου να μπορέσουν να παρευρεθούν και τα μέλη του συλλόγου. Παράλληλα τα μέλη του συλλόγου διαμαρτύρονται, καθώς όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, δεν ειδοποιούνται έγκαιρα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν.

 

Ακολουθεί η επιστολή:

 

 

Σε επικοινωνία που είχε το arcadia938.gr με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Σταματόπουλο μας ανέφερε το εξής: "Δεν γίνεται κάθε φορά να μας λένε πως δεν μπορούν. Εξάλλου εκτός από τα τακτικά μέλη, υπάρχουν και τα αναπληρωματικά. Δεν γίνεται να μην μπορεί κανείς!"

 

Για ακόμα μια φορά λοιπόν ένα τόσο σοβαρό ζήτημα μπαίνει στην αναμονή, λόγω της κακής συνεννόησης - και από τις δυο πλευρές - που όπως όλα δείχνουν ...καλά κρατεί!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.