Επικαιροτητα

Σεμινάριο από τους Ζωόφιλους Εθελοντές Σπάρτης

Οι Ζωόφιλοι Εθελοντές Σπάρτης (Ζω.Ε.Σπ.) σας προσκαλούμε στο δωρεάν Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, στις 3 μ.μ., προκειμένου να μάθουμε για τη φροντίδα του σκύλου και για να μπορούμε να προσφέρουμε άμεση βοήθεια σε σκυλάκια και αδέσποτα και δεσποζόμενα που βρίσκονται σε κίνδυνο, κυρίως από δηλητηρίαση ή τραυματισμό.

 

 

Θα γίνει αργότερα άλλο σεμινάριο ανάλογο για τις γάτες. 

 

Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε, να μας το δηλώσετε στο τηλέφωνο 6946-348-758 ή στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο Facebook Ζωόφιλοι Εθελοντές Σπάρτης - Υιοθεσίες (Σελίδα) ή Ζωόφιλοι Εθελοντές Σπάρτης - Νέα και Άρθρα (Σελίδα) ή στο προφίλ Ζωόφιλοι Εθελοντές Σπάρτης.

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

 

Σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης το σεμινάριο θα επαναληφθεί, καθώς μπορούμε να έχουμε 40 άτομα σε μέγιστο αριθμό.

 

Στοχεύουμε μόνο σε θετικούς ζωόφιλους!

 

Ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι το Ξενοδοχείο Μενελάιον, με ευγενική παραχώρηση του χώρου τους. 

 

Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι περίπου 2-2.30 ώρες με ένα διάλειμμα. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Κτηνίατρο κύριο Μιχάλη Μαντά. Θα υπάρχει πρακτική επίδειξη.

 

Θεωρούμε πολύ σπουδαίο να μπορούμε να φροντίσουμε σωστά και να βοηθήσουμε το ζωάκι μας ή κάποιο αδεσποτάκι σε κίνδυνο για την υγεία του.

 

Ελάτε να διαδώσουμε αυτήν την θετική και χρήσιμη γνώση!

 

Ζωόφιλοι Εθελοντές Σπάρτης (Ζω.Ε.Σπ.) [6946-348-758]

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook: Ζωόφιλοι Εθελοντές Σπάρτης (προφίλ)

Ζωόφιλοι Εθελοντές Σπάρτης – Υιοθεσίες (σελίδα)

Ζωόφιλοι Εθελοντές Σπάρτης - Νέα και Άρθρα (σελίδα)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.