Επικαιροτητα

"Ξήλωσαν" τον Τσούκα από την παράταξη!

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώθηκε η ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Παυλή , με την οποία διαγράφεται από μέλος της παράταξης ο πρόεδρος ΚΕΔΗΤ Αναστάσιος Τσούκας.

 

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του συμβουλίου η  απόφαση λήφθηκε για ενέργειες ή παραλείψεις του Αναστάσιου Τσούκα που εκθέτουν την παράταξή.

 

Μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του, ο Τάσος Τσούκας ζήτησε το λόγο αναφέροντας: "Μαθαίνω ότι με διαγράψατε. Δεν θα έπρεπε να με έχετε ενημερώσει; Και γιατί; Να μου πείτε τους λόγους" αντέδρασε ο Τ. Τσούκας.

 

Ο δήμαρχος Τρίπολης αρνήθηκε να απαντήσει και τον λόγο έλαβε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Σμυρνιώτης δηλώνοντας: "Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για λύεστε ένα θέμα που βοά όλη η πόλη. Είχαμε πει ότι δεν θα ξαναέρθουμε το συμβούλιο αν δεν δώσετε στοιχεία. Δεν είναι στοιχείο η διαγραφή του κ.Τσούκα. Αν εσείς δέχεστε να σας λέει όλη η πόλη απατεώνες, εμείς δεν δεχόμαστε να μας λένε ότι σας συγκαλύπτουμε. Κρεμάστε τον Τσούκα και νομίζετε ότι καθαρίσατε. Ρήμαξαν το δήμο, γράφει πρωτοσέλιδο δημοσίευμα".

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Παυλής λέγοντας:" Κύριε Σμυρνιώτη κάνετε κριτική στην απόφαση της παράταξης και λέτε ότι καρατομούμε τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ. Το τι γράφουν οι εφημερίδες, ποιες είναι φιλικές και ποιες αρνητικές, ποιες είναι πληρωμένες, αυτό θα το βρει η Δικαιοσύνη. Το πόρισμα των ορκωτών θα έρθει σε 10-12 μέρες και εκεί θα φανούν όλα".

 

Περισσότερα σε λίγο...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.