Επικαιροτητα

Τσιαμούλος σε Παυλή: "Είσαι αδίστακτος"

Το θέμα της ΚΕΔΗΤ και η διαγραφή του Αναστάσιου Τσούκα από μέλος της παράταξης άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

 

 

Όταν πήρε τον λόγο ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη- αλλάζουμε τα δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο ανέφερε: "Σφάξατε τον Τσούκα για να σωθεί η παράταξη. Είστε αδίστακτος και εκ θέτετε τους συνεργάτες σας, Και δεν θα διστάσετε να το ξανακάνετε. Οι συνεργάτες μπορεί να μην γνωρίζουν πως λέτε με ευκολία ψέματα αλλά εγώ σας γνωρίζω καλά. Κρίμα για τον κ.Τσούκα γιατί θα πέσουν πάνω  του οι κυρώσεις και οι συνέπειες".

 

Στην απάντηση του ο Δημήτρης Παυλής ανέφερε: "Μου αρέσει το σόου. Κάνετε σπέκουλα. Ούτε ελεγκτής είναι ο Δήμος ούτε τίποτα. Ελεγκτές υπάρχουν και αυτοί θα πουν αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Από αύριο η όποια διαχείριση οικονομική στην ΚΕΔΗΤ θα γίνεται υπό την αυστηρή επίβλεψη του Δήμου".

 

UPDATE:

21:35 Αποχώρησε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξη Τσιαμούλου σε ένδειξη διαμαρτυρίας...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.