Επικαιροτητα

ΤΣΟΥΚΑΣ: "Ο Δήμαρχος είναι μέρος των ατασθαλιών"

Δριμύ κατηγορώ στον Δήμαρχο για το θέμα τις ΚΕΔΗΤ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της επιχείρησης Αναστάσιος Τσούκας. "Έφταιξα αλλά όχι μόνο εγώ. Ο Δήμαρχος είναι μέρος των ατασθαλιών", δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

"Σήμερα το μεσημέρι ο κ.Κακλαμάνος και ο κ.Καπόγιαννης με πιέζανε να παραιτηθώ μόνος μου. Να υπογράψω πως δήθεν είμαι σε άδεια και κάτι τέτοια. Ο Δήμαρχος μίλησε για ατασθαλίες. Ας μου πει τι έκανα. Έχει ξεχάσει ο Δήμαρχος πως είναι μέρος των ατασθαλιών και ότι έχει γίνει από άλλους εκεί μέσα. Οι άλλοι της παράταξης μας δεν ξέρουν τι γίνεται. Έρχεται ο Παυλής τώρα να μας πουλήσει παραμύθι. Δεν είμαι μόνο εγώ. Δεν μπορούν δήμαρχε να πέσουν όλα πάνω στον Τσούκα. Σωστά; Άμα πω τι γίνεται εκεί μέσα πρέπει να γράψω βιβλίο".

 

"Εγώ που φταίω θα πάω στην δικαιοσύνη, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ. Πήγα καλοπροαίρετα εκεί μέσα και αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Να μπει εισαγγελέας και να δει τι έχει γίνει. Και από τον Δήμαρχο και από όλους.".

 

"Με πιάσανε κορόιδο". 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.