Επικαιροτητα

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Σκάνδαλο στην Τρίπολη..."

Σάλος έχει προκληθεί στην Τρίπολη γράφει το protothema.gr μετά τις αποκαλύψεις τοπικών μέσων ενημέρωσης για οικονομικές ατασθαλίες στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.

 

 

Το protothema.gr αναφέρεται στα όσα διαδραματίστηκαν στο χτεσινό Δημοτικό συμβούλιο αλλά και στη διαγραφή του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου  Αναστάσιου Τσούκα.

 

Το αθηναϊκό site αναφέρεται ακόμα και στις καταγγελίες του πρώην δήμαρχου, ο οποίος υποστηρίζει πως από το ταμείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης έχουν "σηκωθεί" περισσότερα από 40.000 ευρώ χωρίς όμως να έχει υπάρξει προηγουμένως απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Όπως αναφέρει στη μήνυσή του ο κ. Σμυρνιώτης οι αναλήψεις ξεκίνησαν από το Φεβρουάριο του 2015 όταν έγινε ανάληψη 3.000 ευρω με την τελευταία να έχει γίνει στις 8 Μαίου 2015 και ήταν 1.000 ευρώ. 

 

Για ακόμα μια φορά η Τρίπολη βρίσκεται στην .... επικαιρότητα και φιγουράρει σε όλα τα ΜΜΕ.

 

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγιναν στη χτεσινή συνεδρίαση:

 

"Ξήλωσαν" τον Τσούκα από την παράταξη!

ΤΣΟΥΚΑΣ: "Ο Δήμαρχος είναι μέρος των ατασθαλιών"

Τσιαμούλος σε Παυλή: "Είσαι αδίστακτος"

ΠΑΥΛΗΣ: "Θα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις..."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.