Επικαιροτητα

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Συμμετοχή στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ακολουθεί το Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

 


- Ψηφιακή υπογραφή για τις επιχειρήσεις σε τέσσερα βήματα από το Επιμελητήριο Αρκαδίας


Μια ακόμη υπηρεσία, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των μελών του, ξεκίνησε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας. Πρόκειται για τη δυνατότητα απόκτησης ψηφιακής υπογραφής. Μια σύγχρονη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική λύση, η οποία προσφέρει ένα εύχρηστο, γρήγορο και απόλυτα ασφαλή τρόπο διαχείρισης των συναλλαγών των επιχειρήσεων. Η έκδοση της ψηφιακής υπογραφής γίνεται με έξι απλά βήματα. Η διάρκεια των ψηφιακών πιστοποιητικών και της υπηρεσίας/άδειας χρήσης της Ασφαλούς Διάταξης Υπογραφής θα είναι 5 έτη και το συνολικό κόστος θα ανέρχεται στο ποσό των 80 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. 24%.
Όλες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr


- 50.000 Ειδοποιητήρια για οφειλές από 30 έως 500 ευρώ απέστειλε η ΓΓΔΕ


Πενήντα χιλιάδες ειδοποιητήρια προς οφειλέτες που χρωστούν στην Εφορία ποσά από 30 έως 500 ευρώ απέστειλε η γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Πρόκειται για όφειλες που έχουν κηρυχθεί ληξιπρόθεσμες έως τα τέλη Φεβρουάριου και δεν περιλαμβάνονται σε ρύθμιση. Για τις συγκεκριμένες οφειλές δεν θα γίνουν κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων οφειλετών, αλλά τακτοποίηση μέσω ρύθμισης.


- Τροπολογία: Οι κυριότερες αλλαγές στο νέο Ασφαλιστικό


Παρεμβάσεις στο εφάπαξ των αυτοαπασχολούμενων, που μπορεί να προκαλέσουν νέες περικοπές, αλλά και τροποποίηση του τρόπου υπολογισμού των περικοπών συντάξεων, στις περιπτώσεις που ο συνταξιούχος συνεχίζει να εργάζεται, περιλάμβανε τροπολογία του υπουργείου Εργασίας, που κατατέθηκε στη Βουλή, αργά το βράδυ της Τετάρτης.


Επίσης, συμπεριλήφθηκε διάταξη που ορίζει ότι έως 31.12.2017 οι ασφαλιστικές εισφορές θα πρέπει να εισπράττονται από την φορολογική διοίκηση (ΓΓΔΕ).
Όλες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr


- Πρόσκληση συμμετοχής στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην δυναμική παρουσία των Αρκαδικών επιχειρήσεων & προϊόντων συμμετέχει, στο Εκθεσιακό περίπτερο της ΚΕΕ, στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.


Στην φετινή 81η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, τιμώμενη Χώρα θα είναι η Ρωσία, η οποία θα καταλάβει με τις επιχειρήσεις της εκθεσιακό χώρο 3.000 τ.μ., γεγονός που αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων και ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών.


Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, www.arcadianet.gr αναλυτικά όλες οι πληροφορίες.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.