Επικαιροτητα

Τέσσερα νεκρά σκυλιά στις φυλακές Τρίπολης

Σοκ προκάλεσε στους κατοίκους της περιοχής των φυλακών Τρίπολης, το θέαμα τεσσάρων νεκρών σκύλων, που παρατηρήθηκε τη Δευτέρα (06/06).

Όπως δήλωσε στο arcadia938.gr, ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Σταματόπουλος, ο οποίος κλήθηκε και ενημερώθηκε από την Αστυνομία για το συγκεκριμένο ζήτημα, τα τέσσερα αδέσποτα, βρέθηκαν νεκρά στις 9:00 περίπου το πρωί στην οδό Αγίου Αθανασίου 1 (έξω από τις φυλακές Τρίπολης).

 

Ο κ. Σταματόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ειδοποιήθηκε το συνεργείο καθαρισμού του δήμου, στη συνέχεια, συνέλεξαν δείγμα από τα 4 σκυλιά ώστε να σταλεί για τοξικολογικές εξετάσεις και τέλος, το συνεργείο μετέβη για την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων ώστε να γίνει η υγειονομική τους ταφή, διαδικασία που πραγματοποιείται κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα τέτοιο θέαμα". 

 

Σημειώνεται πως συμπολίτης μας ενημέρωσε την αστυνομία για το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισε, για το περιστατικό  η εισαγγελία έδρασε αυτεπάγγελτα.  
 

 

 

 

 

 

 




 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.