Επικαιροτητα

Αφιέρωμα του ΑΝΤ1 στο έργο του "Άξιον Εστί" (VIDEO)

Η κοινωνική δράση του Αστέρα ταξιδεύει πλέον στην Ελλάδα. Άλλωστε το έργο που επιτελεί η ομάδα της Τρίπολης, με τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει ξεπερνάει κατά πολύ το αθλητικό κομμάτι και στρέφεται και στην κοινωνική πρόσφορα.

 

 

Η εκπομπή ΜΕ ΑΓΑΠΗ  με τη Μαρί Κυριακού παρουσίασε ένα αφιέρωμα στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με επίλεκτη ομάδα δημοσιογράφων με σκοπό τη στήριξη του έργου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί" που στηρίζει παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.

 

Ο αγώνας είχε λάβει χώρα στην πόλη της Τρίπολης, στο γήπεδο του Αστέρα την Μεγάλη Παρασκευή και είχε καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα και να τα στρέψει στον σύλλογο ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ που δημιουργήθηκε το 2014 από απλούς ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι να βοηθήσουν τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

 

Ο Αστέρας Τρίπολης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook αναφέρει: "Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές της εκπομπής "ΜΕ ΑΓΑΠΗ" του ΑΝΤ1, για το αποψινό αφιέρωμα (13/06) στον φιλανθρωπικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", με σκοπό τη διάδοση του έργου του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών του Νόμου Αρκαδίας για παιδιά με καρκίνο, "Άξιον Εστί".

 

Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.