Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Ξέφυγαν οι λαθροθήρες αφήνοντας πίσω ένα όπλο

Οι δυο λαθροθήρες καραδοκούσαν έτοιμοι να πυροβολήσουν λαγούς ή αγριογούρουνα αλλά τράπηκαν σε φυγή όταν τους αντιλήφθηκαν θηροφύλακες.


Ενέδρες σε θηράματα με τα κυνηγετικά όπλα στα χέρια τους έστηναν μέσα στο σκοτάδι σε δύο διαφορετικά σημεία σε ορεινή περιοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας δυο λαθροθήρες, οι οποίοι καραδοκούσαν έτοιμοι να πυροβολήσουν μόλις εμφανίζονταν λαγοί ή και αγριόχοιροι!


Τις κινήσεις τους αντιλήφθηκε ένας Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, ο οποίο κατάφερε να αναγνωρίσει τον έναν από αυτούς που τράπηκε σε φυγή μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του. Το ίδιο έκανε και ο δεύτερος, αλλά αναγκάστηκε να κρύψει κάτω από κομμένα κλαδιά το μονόκανο κυνηγετικό του όπλο γεμάτο με ένα εννιάβολο φυσίγγι και άλλα τρία παρόμοια.


Το όπλο και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν και ο θηροφύλακας υπέβαλε μήνυση στο Δασαρχείο Άστρους σε βάρος του λαθροθήρα που αναγνώρισε, με τις κατηγορίες της παράνομης θήρας, της άρνησης ελέγχου και της απείθειας. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση του δεύτερου λαθροκυνηγού συνεχίζονται.

 

ΠΗΓΗ:protothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.