Επικαιροτητα

ΠΥΡΓΟΣ: Άφησε 20.000 ευρώ μέσα στο αυτοκίνητο και... πέταξαν!

Ο 30χρονος άνδρας είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά το αυτοκίνητο, σε κεντρική οδό της πόλης αφήνοντας στο εσωτερικό του ένα τσαντάκι.


Πολύ ακριβά πλήρωσε το λάθος του να αφήσει μέσα στο σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητό του έναν πραγματικό θησαυρό από μετρητά, ο ιδιοκτήτης του! Παρ' όλο που είχε παρκάρει το όχημα στο κέντρο του Πύργου, κάποιοι επιτήδειοι κατάφεραν να παραβιάσουν το τζάμι και να τον αρπάξουν.


Ο 30χρονος άνδρας είναι αντιπρόσωπος εταιρείας και είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά το αυτοκίνητο, σε κεντρική οδό της πόλης αφήνοντας σε εμφανές σημείο στο εσωτερικό του ένα τσαντάκι με διάφορα προσωπικά του έγγραφα, στο οποίο είχε μέσα και τις εισπράξεις που είχε κάνει νωρίτερα, ύψους 20.000 ευρώ!


Οι άγνωστοι δράστες τον είδαν να απομακρύνεται και, όταν διαπίστωσαν ότι είχε αφήσει το τσαντάκι, δεν δίστασαν να παραβιάσουν μέρα- μεσημέρι το παράθυρο του οδηγού και να το αρπάξουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί! Με τον ανέλπιστο θησαυρό στα χέρια, έγιναν καπνός και δεν εντοπίστηκαν παρά τις έρευνες που έκαναν για τον εντοπισμό τους οι άνδρες της Ασφαλείας στους οποίους κατήγγειλε την κλοπή ο άτυχος ιδιοκτήτης.

 

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.