Επικαιροτητα

ΠΥΡΓΟΣ: Άλλη μία ηλικιωμένη θύμα απάτης

Οι δράστες πλησίασαν την 86χρονη γυναίκα με το αυτοκίνητό τους ενώ περπατούσε και της συστήθηκαν ως γνωστοί του γιου της.


Είχε ενδοιασμούς για το κατά πόσο της έλεγαν αλήθεια οι δυο άγνωστοι που της υπόσχονταν επιστροφή χρημάτων από τον ασφαλιστικό φορέα του γιου της, αλλά τελικά πείστηκε να τους δώσει την "εγγύηση" που ζητούσαν μια ηλικιωμένη στον Πύργο!


Οι δράστες πλησίασαν την 86χρονη γυναίκα με το αυτοκίνητό τους ενώ περπατούσε, της συστήθηκαν ως γνωστοί του γιου της και της είπαν πως θα έπαιρνε ένα μεγάλο ποσό, αν κατέθετε 600 ευρώ στον ασφαλιστικό οργανισμό. Εκείνη δεν τους πίστεψε, αλλά οι απατεώνες της έδωσαν να μιλήσει στο τηλέφωνο με έναν συνεργό τους που παρίστανε το παιδί της και οι αντιδράσεις της κάμφθηκαν.


Έτσι, δέχθηκε να την πάνε στο σπίτι της, όπου τους έδωσε 500 ευρώ και έφυγαν. Όταν η 86χρονη μίλησε με το γιο της, κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει και κατήγγειλε τους δράστες στην Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου των απατεώνων.

 

ΠΗΓΗ:protothema.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.