Επικαιροτητα

Εορταστικό διήμερο στα Δολιανά!

Κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Νομεβρίου γίνεται η μεταφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου από τα Άνω στα Κάτω Δολιανά.

 


Το Σάββατο στις 31/10 αλλά και την Κυριακή 1/11, για άλλη μια χρονιά, θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις στα Άνω και στα Κάτω Δολιανά.


Το Σάββατο οι κάτοικοι των Άνω Δολιανών θα γιορτάσουν από νωρίς το πρωί την γιορτή του κάστανου με τους ίδιους αλλά και πλήθος επισκεπτών να διασκεδάζουν με μουσική, γλυκά και φαγητά με κάστανο. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί αγρυπνία στον ναό του Αγίου Γεωργίου Άνω Δολιανών, από τις 19:00 έως τη 01:00.


Την Κυριακή το πρωί θα τελεστεί δέηση στον ναό του Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια οι πιστοί θα συνοδεύσουν την εικόνα οδοιπορικώς στα Κάτω Δολιανά μέσω της διαδρομής Δραγούνι - Κορίτες - Λουλούδι - Ρουνέικα - Προσήλια.


Μετά την άφιξη στα Κάτω Δολιανά (16:30) θα ακολουθήσει δέηση και δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.