Επικαιροτητα

Ο Οδυσσεάς Κωνσταντινόπουλος για το επίδομα ΟΓΑ

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γεώργιο Κατρούγκαλο κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με θέμα την απαράδεκτη καθυστέρηση της καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΓΑ.

 


Την ερώτηση συνυπογράφει και ο Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος σε σχετική δήλωσή του τόνισε πως "δυστυχώς, τα ψέματα δεν τελείωσαν. Συνεχίζονται με πρωτοφανή αναλγησία και στυγνότητα εκ μέρους της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, απέναντι ακόμη και στις ασθενέστερες ομάδες της κοινωνίας μας. Καλούμε τον Υπουργό να απαντήσει ξεκάθαρα πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα, και τον Πρωθυπουργό να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στους πολίτες που έχουν ανάγκη".


Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
 
Αθήνα, 23/10/2015
(Α.Π.:525/24-10-15)
 

ΕΡΩΤΗΣΗ


Προς: Τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Θέμα: "Καταβολή οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ"


Για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εμπαίζει τους πολίτες και συγκεκριμένα τους 635.000 δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ καθώς ούτε σήμερα καταβλήθηκαν τα αντίστοιχα ποσά στους λογαριασμούς τους.  Το ποσό αυτό πολλοί άνθρωποι, και ιδίως ηλικιωμένοι, το περιμένουν πώς και πώς. Κι όμως, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας δηλώνει ότι είναι άγνωστο το πότε θα καταβληθούν τα επιδόματα!


Λίγους μόλις μήνες πριν, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα για τα οικογενειακά επιδόματα για να πληρώσει το ΔΝΤ!


Είναι πλέον σαφές ότι η ρητορεία περί στήριξης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων δεν βρίσκει αντίκρισμα και αποτελούσε ένα ακόμη προεκλογικό ψέμα του κ. Τσίπρα. Η κυβέρνηση οφείλει, επιτέλους, να ενημερώσει τους πολίτες με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια.
Κατόπιν τούτου, ερωτάστε:

 

Για ποιο λόγο δεν έχουν μέχρι σήμερα καταβληθεί τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ; Ποια είναι η ακριβής ημερομηνία που αυτά θα καταβληθούν;

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.