Επικαιροτητα

Πανελλήνιες '16 – Μηχανογραφικό: σε λειτουργία ξανά από Παρασκευή η εφαρμογή!

Είναι απορίας άξιο γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να γίνουν τεχνικές εργασίες στην εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Αλλά έγινε. Και η εφαρμογή θα είναι ξανά διαθέσιμη τους μαθητές από την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

 

 

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας από αύριο Πέμπτη 23 Ιουνίου, η εφαρμογή «Σύστημα Υποβολής Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου» δεν θα είναι διαθέσιμη, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες.

 

Η εφαρμογή θα τεθεί ξανά σε λειτουργία από την Παρασκευή 24 Ιουνίου και θα έχει προστεθεί και η δυνατότητα της ηλεκτρονικής υποβολής – οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων 2016.

 

Οι υποψήφιοι, δηλαδή, θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά – να οριστικοποιούν το μηχανογραφικό τους δελτίο, αποκτώντας μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου. Το γιατί αυτό δεν είχε γίνει πριν φτάσει η ώρα για να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι φοιτητές το μηχανογραφικό τους, παραμένει άγνωστο.

 

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής – οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων 2016 θα είναι από την Παρασκευή 24 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

 

Πηγή: newsit.gr

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.