Επικαιροτητα

Νεφελούδης: "Να εργαστούμε για το καλύτερο..."

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των πολιτικών προσώπων αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης στην Τρίπολη....

 

"Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι να εργαστούμε για το καλύτερο για να μειωθούν οι επιπτώσεις της κρίσης και να μπορέσουμε πολύ σύντομα να βγούμε στην ευημερία", δήλωσε από την Τρίπολη όπου και βρέθηκε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ανδρέας Νεφελούδης. Ο γενικός γραμματέας αναφέρθηκε και στα οικογενειακά επιδόματα αλλά και στις κάρτες σίτισης, στις οποίες όπως ανακοίνωσε θα πιστωθούν χρήματα την Παρασκευή.

 

"Πολύ σημαντική μέρα για τον Ελληνισμό η σημερινή. Η Ελλάδα όποτε αντιμετώπισε απειλές και βία αντιστάθηκε αποτελεσματικά. Αυτό το πνεύμα της αντίστασης είναι πλέον κομμάτι του πνεύματος του Ελληνισμού", δήλωσε ο Αρκάς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, ενώ συμπλήρωσε: "Σήμερα υπό αυτές τις συνθήκες, οφείλουμε να διατηρήσουμε και την εθνική ενότητα και την κοινωνική συνοχή για να δούμε φως στο τούνελ και να απεγκλωβιστούμε από τα δεσμά που συνεχίζουν να υπάρχουν".

 

"Την ιστορία είναι καλό να την θυμόμαστε όλοι, αρκεί να μαθαίνουμε και από αυτήν", δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης.

 

"Σήμερα είναι μια μέρα μνήμης, τιμής, ελπίδας και παραδείγματος για όλους μας. Το παράδειγμα όσων αγωνίστηκαν είναι εφόδιο και δύναμη για εμάς για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, που ζούμε σήμερα", ανέφερε στις δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας.

 

"Έχουμε υποχρέωση όλοι μας να τιμούμε αυτή την ημέρα, να την έχουμε πάντα στην μνήμη μας και στο μέλλον να γίνονται συνεχείς αγώνες για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης του έθνους μας", υπογράμμισε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.