Επικαιροτητα

Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μεγαλόπολη!

Eυρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από την σφοδρή κακοκαιρία...

 

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, του Δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλου, του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Χαράλαμπου Χιώνη, του Αστυνομικού Διοικητή Μεγαλόπολης, στελεχών της ΔΕΗ, Δημοτικών Συμβούλων και Υπηρεσιακών Παραγόντων, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης σύσκεψη για τον συντονισμό των προσπαθειών ώστε να αντιμετωπιστούν τα άμεσα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία που έπληξε μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιουνίου το Δήμο Μεγαλόπολης.

 

Οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι μεγάλες τόσο σε δημόσιες όσο και σε ιδιωτικές ιδιοκτησίες, αφού στην περιοχή σημειώθηκε πλημμύρα και το νερό έφθασε σε 7 ώρες τα 191 χιλιοστά νερού.

 

Σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη και κατόπιν συνεννόησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα και του Δημάρχου Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλου, κινούνται άμεσα οι διαδικασίες για την κήρυξη σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης του Δήμου Μεγαλόπολης.

 

Μάλιστα υπήρξε συνεννόηση του Περιφερειάρχη με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και τη Δευτέρα 27 Ιουνίου θα κινηθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.