Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: "Πρεμιέρα" για τις φθινοπωρινές εκπτώσεις

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης ΕΡΜΗΣ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για την έναρξη των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων των καταστημάτων το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, δηλαδή από 1 έως 10 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον νόμο 4177/2013 .

 

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης λαμβάνοντας υπόψη την μικρή δυναμική των ενδιάμεσων αυτών εκπτώσεων σε σχέση με τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου, καθώς και τα λειτουργικά έξοδα που προκύπτουν, ειδικά στα καταστήματα που απασχολούν προσωπικό, δεν κρίνει σκόπιμο το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 1 Νοεμβρίου. Εφιστά ωστόσο την προσοχή, σε όσα καταστήματα επιθυμούν να ανοίξουν, ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00  (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994).

 

Σε παρόμοια απόφαση οδηγούνται και οι περισσότεροι Εμπορικοί Σύλλογοι της χώρας.

 

Ελπίζουμε  και προσδοκούμε στην καλύτερη λειτουργία της αγοράς.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.