Επικαιροτητα

Εκπληκτικό μήνυμα του Χατζηνικολάου στον "Αρκαδία 93.8" (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στήριξης στον "Αρκαδία 93.8", ενόψει της εκδήλωσης για την παρουσίαση του χειμερινού προγράμματος του σταθμού έστειλε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου. Ακούστε την ευχή που έστειλε στον σταθμό, που μέσα σε ενάμιση χρόνο λειτουργίας κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή στην Αρκαδία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος.

 

 

Διαβάστε το μήνυμα του Νίκου Χατζηνικολάου, όπως το μετέφερε μέσα από την εκπομπή του στον μεγαλύτερο ενημερωτικό σταθμό της χώρας, τον Realfm:

 

"Να στείλω ζεστούς χαιρετισμούς στην Τρίπολη, στην Αρκαδία σε μια ξεχωριστή παρέα, στην παρέα του ραδιοφωνικού σταθμού "Αρκαδία 93.8".

 

Σήμερα έχει εκδήλωση ο σταθμός, καθώς παρουσιάζει το χειμερινό του πρόγραμμα και με κάλεσαν να είμαι εκεί, αλλά δυστυχώς παιδιά η Παρασκευή δεν υπάρχει! Με έχουν κλειδωμένο εδώ.

 

Στέλνω λοιπόν στον "Αρκαδία 93.8" και σε όλους τους συντελεστές του σταθμού τη ζεστή καλημέρα μου και τις πιο θερμές ευχές μου.

 

Ο Αρκαδία 93.8 είναι ένα συμμαχικό ραδιόφωνο! Συνεργάζεται με τον Real.fm, εκπέμπει πρόγραμμα δικό μας και γίνεται για αρκετές ώρες την ημέρα η δική μας φωνή στην Αρκαδία. Μεταδίδεται καθημερινά και η εκπομπή του Γιώργου Τράγκα και η Ελληνοφρένεια και ο Γιώργος Γεωργίου και η δική μου εκπομπή. Και βέβαια οι αθλητικές εκπομπές και μεταδόσεις του pamesports, ενώ και ο ίδιος ο "Αρκαδία 93.8 έχει εκπληκτικό ενημερωτικό αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα και σε ενάμιση χρόνο έχει κατακτήσει την κορυφή στην Αρκαδία.

 

Τον στηρίζουμε λοιπόν με πολλή αγάπη, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο του πρόγραμμα και καλή πορεία στο σταθμό.

 

Καλημέρα Τρίπολη… Καλημέρα Αρκαδία 93.8"

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.