Επικαιροτητα

Τατούλης για 93.8: "Κινητοποιεί την σκέψη..." (VIDEO)

Τις θερμότερες ευχές του για τον Αρκαδία 93.8 έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, στον χαιρετισμό του στην παρουσίαση του νέου χειμερινού προγράμματος του σταθμού.

 

 

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη για την μέχρι σήμερα λειτουργία του σταθμού αλλά και το νέο ανανεωμένο χειμερινό του πρόγραμμα:

 

"Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή την προσπάθεια που γίνεται και γι΄αυτό το πρόγραμμα. Θεωρώ ότι το μεγάλο γεγονός δεν είναι η παρουσία του σταθμού, αλλά το πρόγραμμα του σταθμού. Η μεγάλη ανησυχία των πολιτών είναι να βρίσκουν ένα πρόγραμμα, που θα τους κινητοποιεί την σκέψη και τις αισθήσεις, θα τους βάζει να σκέφτονται σε συγκεκριμένα πράγματα. Επιπλέον αυτή τη στιγμή ο πολιτισμός και η καλλιτεχνική δημιουργία δεν είναι απλώς μια ανακούφιση στους κανόνες της οικονομικής μιζέριας αλλά είναι μια αναγκαία αναζήτηση από όλους τους ανθρώπους.

 

Είδα το νέο πρόγραμμα και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί έχετε πολύ μουσική και το βραδινό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό και δημιουργικό. Θεωρώ, πως στο ρυθμό του σταθμού θα βρίσκουμε την αναζήτηση μιας δημόσιας συζήτησης σε όλα τα θέματα.

 

Καλή επιτυχία λοιπόν και χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί η αντένα του σταθμού προχωρά και διευρύνεται σε ολόκληρη την Πελοπόννησο".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.