Επικαιροτητα

Βλάσης για 93.8: "Βρήκαμε το σταθμό που ψάχναμε" (VIDEO)

Για τον "Αρκαδία 93.8" και την προσωπική του εμπειρία από την φιλοξενία του στο σταθμό μίλησε ο Αρκάς βουλευτής της ΝΔ Κώστας Βλάσης.

 

Το μήνυμα του στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου προγράμματος του σταθμού στο Πνευματικό κέντρο:

 

"Δεν σας κρύβω ότι είναι ένας σταθμός στον οποίο νιώθω πολύ άνετα. Όλο το περιβάλλον και οι νέοι άνθρωποι που αποτελούν τον κορμό του σε κάνουν να νιώθεις πολύ άνετα. Για εμένα μάλιστα ήταν και πολύ γούρικες οι εμφανίσεις μου εκεί.

 

Θυμάμαι τα παλιότερα χρόνια πως ένα από τα προβλήματα μας, ήταν πως με το που περνάγαμε την σήραγγα ψάχναμε να βρούμε έναν σταθμό να βάλουμε, δεν βρίσκαμε και βάζαμε cd. Επομένως πιστέψτε με είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις, πως περνάς την σήραγγα και βάζεις Αρκαδία 93.8 και ακούς κάτι πραγματικά ενδιαφέρον.

 

Συγχαρητήρια για την όλη προσπάθεια, γιατί θεωρώ, πως ειδικά αυτή την εποχή, το να βρεθεί μια παρέα νέων ανθρώπων, που να έχουν την όρεξη να κάνουν, τα όσα κάνετε εσείς είναι πολύ σημαντικό. 

 

Είμαι σίγουρος, πως κάθε χρονιά που θα περνάει, θα σας βρίσκει πιο έμπειρους και πιο δυνατούς και ακόμα καλύτερους σε αυτό που κάνετε.

 

Και πάλι συγχαρητήρια!"

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.