Επικαιροτητα

ΠΑΥΛΗΣ: "Η συμβολή του Αρκαδία 93.8 ..." (VIDEO)

Για την αντικειμενικότητα και την αποδοχή του "Αρκαδία 93.8" από τους πολίτες έκανε λόγο στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου προγράμματος του σταθμού ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.

 

 

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

Αγαπητοί ιδιοκτήτες στελέχη και προσωπικό του Αρκαδία 93.8,

 

Το ραδιόφωνο κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον πολλών γενεών ακολουθώντας την εξέλιξη, χωρίς να υπολείπεται από τα άλλα ΜΜΕ. 

 

Με το άκουσμα του ραδιοφώνου ψυχαγωγήθηκαν, ενημερώθηκαν, επαναστάτησαν και επικοινώνησαν λαοί, κοινωνίες και άνθρωποι. Μέσα από εκεί βρήκαν ανταπόκριση, αλλά και αναμοχλεύτηκαν χιλιάδες συναισθήματα.

 

Σήμερα η πόλη μας έχει την πολυτέλεια να διαθέτει στις τάξεις της ΜΜΕ, που μπορούν να σταθούν όχι μόνο τοπικά, αλλά και σε πανελλαδική εμβέλεια. Ένα από αυτά είναι και ο Αρκαδία 93.8, ο οποίος έχει καταφέρει με λιγότερα από 2 χρόνια λειτουργίας να αποτελεί ένα μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με σοβαρό επίπεδο και αποδοχή. 

 

Θέλω λοιπόν σαν σταθμός να συμβάλλεται και εσείς με την αντικειμενικότητα σας, την άμεση  ενημέρωση αλλά και με την ψυχαγωγία στην ανάδειξη της πόλης μας, αλλά και του Δήμου μας.

 

Σας θέλουμε δίπλα μας. Με την εποικοδομητική σας κριτική να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, να αναδείξουμε τα καλά κομμάτια, να αναδείξουμε τον αθλητισμό, τις τουριστικές δυνατότητες και όσα όπλα έχουμε στην πλούσια φαρέτρα μας.

 

Καλή επιτυχία και πάλι στο νέο σας πρόγραμμα".

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.