Επικαιροτητα

Αρκαδία 93.8: Η βράβευση στον Γιώργο Καραγκούνη (PHOTOS/VIDEO)

Έχει καταφέρει όσα άλλοι δεν ονειρεύτηκαν καν. Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει το ρεκόρ συμμετοχών με την Εθνική μας ομάδα, είναι ο εμβληματικός αρχηγός μας και τον καλέσαμε για το ήθος, την διάρκεια και το πνεύμα του νικητή που διαθέτει.

 

Άλλωστε, κάπως έτσι τον προλόγισε και ο δημοσιογράφος, Βασίλης Μπακόπουλος.

 

Έχει δηλαδή όσα θέλουμε και στον "Αρκαδία 93.8". Είναι η πηγή έμπνευσής μας και αποδέχτηκε την πρόσκληση να βρεθεί κοντά μας στην παρουσίαση του νέου προγράμματος.

 

Γεννημένος στην Ηλεία, εξέφρασε την χαρά του για όσα προσφέρει ο σταθμός στην Πελοπόννησο, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται  και μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την ομάδα που εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τον Αστέρα.

 

Τα χειροκροτήματα και η αποθέωση που έζησε στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης ήταν το ελάχιστο μπροστά σε όσα μας έχει προσφέρει! 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.