Επικαιροτητα

Επίσκεψη Θεοχαρόπουλου στην Τρίπολη

Το Σάββατο 31-10-2015, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής υποδέχθηκε στο γραφείο του, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Θεοχαρόπουλο Θανάση.



Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Θεοχαρόπουλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος αλά και ο πρώτος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Επίσης, συζητήθηκαν οι στοχεύσεις του Δήμου και η προσπάθεια μας για την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας του 2021.


Ο κ. Θεοχαρόπουλος σε πολλά σημεία συμφώνησε και ταυτίστηκε με τον κ. Παυλή, και δεσμεύτηκε ότι μέσα από την θέση και το κοινοβουλευτικό του έργο, θα προωθήσει ζητήματα τέτοια που θα ανακουφίσουν την λειτουργία των Δήμων.


Στη συνάντηση συμμετείχαν από τη ΔΗΜ.ΑΡ τα τοπικά στελέχη κ. Κουτσούγερας Παναγιώτης, Παναγοπούλου Γεωργία και ο κ. Περδικάρης Γιαννάκος όπου ήταν υποψήφιος βουλευτής. Από τον Δήμο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακλαμάνος Τάσος και ο Υπεύθυνος Τύπου κ. Παπαδημητρίου Σωτήρης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.