Επικαιροτητα

Τα ψέματα, οι συκοφαντίες και η απάντηση

Για επιδοτήσεις και πρόσωπα που δεν πρέπει να θεωρούνται ευεργέτες έκανε λόγo σε δηλώσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο o επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δημήτρης Νικολάου, προκαλώντας την αντίδραση του αντιδήμαρχου Δημήτρη Βόσνου.

 

Πιο συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση του θέματος που αφορούσε στην εκχωρούμενη μελέτη στο Δήμο Τρίπολης για το έργο βελτίωσης οδικού άξονα Βλαχοκερασιάς – Κολλινων, ένα έργο το οποίο θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα Α.Ε., ο Δημήτρης Νικολάου ανέφερε: "Μην τους θεωρούμε και ευεργέτες. Από εμάς τα έχουνε πάρει τα χρήματα. Επιδοτήσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και ένα μέρος τα δίνουν πάλι εδώ", με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Βόσνο να απαντά: "Πολλοί τα έχουν πάρει, αλλά δεν έχουν φτιάξει δρόμους".

 

Σε επικοινωνία που είχαμε με την πλευρά της Α-FARM, ο κύριος Καϋμενάκης ξεκαθάρισε πως η εταιρία τους δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από οποιοδήποτε πρόγραμμα ΕΣΠΑ και χαρακτήρισε τον κ. Νικολάου ψεύτη και συκοφάντη.

 

Το ευκολότερο για τους συγκεκριμένους ανθρώπους, τους κυρίους Μπάκο και Καϋμενάκη, θα ήταν να δώσουν στη δημοσιότητα μία σειρά ενεργειών δικών τους, προσφοράς στον τόπο και στην κοινωνία, όμως η επιλογή τους να μην τα διαφημίζουν, φαίνεται πως δίνει το δικαίωμα στον καθένα να πετάει την εξυπνάδα του, χωρίς πρώτα να σκεφτεί πως τα έργα τους, σε οποιονδήποτε τομέα, έχουν γίνει με δικά τους κεφάλαια!

 

Πράγμα σπάνιο, δύσκολο, αλλά αληθές!

 

Όπως δηλαδή θα συμβεί και στο συγκεκριμένο έργο, όπου οι κύριοι Καϋμενάκης και Μπάκος αναλαμβάνουν την υλοποίηση του και δεν θα επιβαρύνουν με το παραμικρό κόστος την Δημοτική Αρχή και το κράτος.

 

Η πλειοψηφία των πολιτών γνωρίζει τα έργα τους και την προσφορά τους. Καλό θα είναι να τα μάθουν και όσοι ξέρουν μόνο να συκοφαντούν και να ψεύδονται…

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.