Επικαιροτητα

Ημερίδα για την Ισότητα των Φύλων (VIDEO)

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων & η Ένωση Εταιρειών REMACO A.E. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης, BOLT- Λ.ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ-Ι.ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ Ο.Ε. & TEC Επιχειρηματικές Λύσεις A.E. πραγματοποίησαν ημερίδα με θέμα: "Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ".




Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου "Εξειδίκευση του Πρότυπου Συστήματος Ένταξης της Ισότητας των Φύλων (Σ.Ε.Ι.Φ.) σε Περιφέρειες και Δήμους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου" και συγκεκριμένα στην εξειδίκευση του έργου για την Περιφέρεια Πελοποννήου την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Αμφιθεάτρου του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, Εθνικής Αντίστασης & Παπαρρηγοπούλου, Τρίπολη.

 

Στην ημερίδα συμμετείχαν οι αντιπεριφερειάρχες Βασίλειος Σιδέρης και Φάνης Στεφανόπουλος. Ο κ. Σιδέρης δήλωσε χαρακτηριστικά:"Η ισότητα των φύλων αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και βασικό στόχο κάθε σύγχρονής δημοκρατικής χώρας", ενώ ο κ. Στεφανόπουλος τόνισε με την σειρά του: "Πρέπει οι πολίτες να κάνουν έναν καθημερινό αγώνα για μια καλύτερη ζωή και για να παραδώσουμε μια καλύτερη κοινωνία στα παιδιά μας".


Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί σε λίγο...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.